Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea comenzii și sunt expediate prin Fan Curier.

Costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului cat și a distanței parcurse.Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare separate. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Schimburi

Dacă preferi altă mărime, o poți solicita când returnezi produsul. Astfel, indică pe avizul de livrare ce produs vrei să schimbi și mărimea dorită.

Dacă această mărime nu este disponibilă, te vom informa prin e-mail și îți vom rambursa contravaloarea produsului respectiv.

Dacă vrei să schimbi articolul cu alt model sau culoare, trebuie să returnezi produsul și să plasezi altă comandă.

Condiții de retur

Dacă dorești să returnezi un produs, te rugăm să ții cont de următoarele:

·        Toate produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

·        Când primim pachetul, vom inspecta starea produselor înainte de a procesa schimbul mărimii sau rambursarea produselor returnate. De reținut: în cazul retururilor poștale, O'La La nu va accepta coletele neachitate sau cu plata la destinație și nu va suporta costurile retururilor poștale.

Retururi

O'La La va accepta retururi si schimburi ale articolelor care nu au fost îmbrăcate sau spălate si care se află în condiții perfecte, pe alte articole de același preț sau de preț superior (cu achitarea diferenţei corespunzătoare), IN 30 DE ZILE de la data cumpărării.

Etichetele prețurilor trebuie să fie atașate articolului.

Produsele mele favorite

Nu ai niciun produs în lista de favorite

favorite_border 0